Aby zelenina nestratila cenné vitamíny, gril rozpáľte na maximum (uhlie zahrievajte minimálne pol hodiny) a zeleninu grilujte čo najkratšie. Mäkkej zelenine bude stačiť 8-12 minút, tvrdú zeleninu grilujte kľudne aj…
Značka: Rady a tipy
Dlhotrvajúce rúže či vykontúrovanie pier? Získajte dokonalé pery!
Výhodou dlhotrvajúcich rúžov je, že si nemusíte každú chvíľu pery dokresľovať a hlavne „dorábať“, ak máte trochu prekreslené okraje. Ideálne na zväčšovanie pier je použiť trochu tmavšie rúže, ktoré zakryjú…
Špenátovo-mandľový dip – najlepší recept
Ako prvé začnite s prípravou špenátu. Ponorte ho do vriacej osolenej vody a nechajte ho tam asi pol minúty. Akonáhle lístky získajú jasnejšiu farbu, vodu vylejte a špenát rýchlo schlaďte…
Ako na dokonalú bradu? Venujte jej dostatočnú pozornosť!
Fúzy si umývajte, to je základ. Fúzy sú v skutočnosti vlasy a tiež potrebujú byť hygienicky ošetrované, pretože medzi nimi môže byť nechcená špina. Odborníci odporúčajú umývať si bradu zároveň…